• Kutyaház közepes fazsindelyes KZS 4/1

Anyaga: fenyőfa deszka. A faanyag környezet és állatbarát vizes bázisú anyaggal impregnálva van, ez védi a rovarkártevőktől és a különféle penészgombáktól.

Külső méretek: 78 cm x 59,5 cm x 81 cm

Belső méretek: 71 cm x 56 cm x 70 cm

A bejárat mérete: 27 cm x 41 cm

A kutyaház teteje deszkából készült. A deszkát egyrétegű kátránypapírral borítottuk, majd egymáshoz illeszkedő, impregnált fazsindellyel fedtük. A tető ennél fogva a legszélsőségesebb időjárás hatására sem ázik be, jól védi az állatot a napsugártól és a tető túlzott felmelegedésétől, illetve a kutyaháznak esztétikus külsőt biztosít.

Színe: natúr.

A kutyaházhoz a tető szigeteléséhez felhasznált kátránypapíron túlmenően - semmilyen állatidegen műanyagot (gumit, préselt hulladékot, stb.) nem használtunk fel (sem a beltéren, se pedig a külső részen). A kutyaház lapra szerelve, polietilén fóliába (vagy papírdobozba) csomagolva szállítható. A termék úgy van kiszerelve és csomagolva, hogy egy kisebb méretű személyautóban is gond nélkül elszállítható legyen. Postai szállítás is lehetséges, mind lapraszerelten, mind pedig összeállítva. Kérésre a termék összeállítva is elvihető. A lapraszerelt és az összerakott kutyaház árában nincs eltérés. A szállítási költségben természetesen van.

Általános
Csomagolás
Kiszerelés Összeállítva, vagy lapraszerelten

Kutyaház közepes fazsindelyes KZS 4/1

  • Cikkszám: #33165
  • Elérhető: Raktáron
  • 39,000 Ft

  • Nettó ár: 30,709 Ft